Kontakt os

KLIK HER - Ring på tlf.: 5965 5711

Gulerodsfrikassé med chili og spidskommen

af Claus Meyer
Hovedret (4 personer)

Klargør gulerødderne og porrerne. Skær dem i grove stykker. Hak chilien fint. Knus hvidløget. Riv det gule fra halvdelen af citronskallen. Sauter grøntsagerne i lidt af smørret sammen med spidskommen. Kom hvidløg og citronskal ved. Kog af med citronsaft. Kom hønsebouillonen på og kog under låg til grøntsagerne er møre og bouillonen er kogt noget ind. Pisk kold smør i og smag til med salt og peber.

Giv kartoffelmos og godt brød til;

Skræl kartoflerne. Kog dem møre i usaltet vand. Hæld vandet bort og "tør" kartoflerne i gryden eller i ovnen (det gælder om at nedbringe vandindholdet). Rør hurtigt mælk og til sidt smør i. Smag til med salt og peber og hakket persille.

Ingredienser

  • 4 Lammefjordsgulerødder
  • 3 porrer
  • 1/2 chili
  • 1 fed hvidløg
  • 1 citron
  • 30 g smør
  • 1/2 tsk spidskommen
  • 5 dl. hønsebouillon
  • salt og peber

Kartoffelmos

  • 1 kg Lammefjordskartofler
  • 200 g smør
  • 2 dl. mælk
  • 1 bdt bredbladet persille
  • salt og peber (1)

Server med godt brød

Gulerodsgruppen A/S
​Højgårdsvej 7-9
​4540 Fårevejle​​

instagram facebook

Gulerodsgruppen A/S
​Højgårdsvej 7-9
​4540 Fårevejle​​

Tlf.: 5965 5711​