Kontakt os

KLIK HER - Ring på tlf.: 5965 5711

Gulerodsmousse med estragon

af Jan Friis-Mikkelsen
Frokostret eller garniture (4 stk. á 100 g)

Skræl gulerødderne og skær dem fint ud. Damp dem møre i en gryde med smør og lidt vand. Smag til med salt, peber og estragon. Blendes med æg og fløde (+ evt. salt og peber).

Skær squashen i skiver, kom en skive i bunden af hver cocotte, hæld moussen over og bag i ca. 20 minutter ved 160 grader - vendes ud og serveres med brød, enten som tilbehør eller som selvstændig frokostret.

Ingredienser

  • 200 g Lammefjordsgulerødder
  • 1 spsk smør
  • 1 gren estragon
  • salt og peber
  • 1-2 æg
  • 1 dl. mælk eller fløde eller vand
  • 1/4 squash

Gulerodsgruppen A/S
​Højgårdsvej 7-9
​4540 Fårevejle​​

instagram facebook

Gulerodsgruppen A/S
​Højgårdsvej 7-9
​4540 Fårevejle​​

Tlf.: 5965 5711​