Kontakt os

KLIK HER - Ring på tlf.: 5965 5711

Gulerødder i karry

Gulerødderne skrælles og skæres i stykker af ca. 2*3cm. I en tykbundet gryde steges gulerødderne let af i smørret. Det er vigtigt at smørret ikke branker. Karryen tilsættes og steges af sammen med. Vand tilsættes og der koges ind til væsken tyknes. Persillen hakkes groft og tilsættes til sidst.

Ingredienser

  • 1 kg. Lammefjordsgulerødder
  • 50 g. Smør
  • 2 spk Karry
  • 1 bdt Persille
  • 2 dl Vand

Gulerodsgruppen A/S
​Højgårdsvej 7-9
​4540 Fårevejle​​

instagram facebook

Gulerodsgruppen A/S
​Højgårdsvej 7-9
​4540 Fårevejle​​

Tlf.: 5965 5711​